Топ моделът от Куба Мавис Алварес разкри наскоро, че е имала

...
Топ моделът от Куба Мавис Алварес разкри наскоро, че е имала
Коментари Харесай

Моделка за Марадона: Изнасилваше ме цели нощи, научи ме да пия и да се дрогирам

Топ моделът от Куба Мавис Алварес разкри неотдавна, че е имала бурна връзка с именития футболист Диего Армандо Марадона, само че пред аржентинския портал “Infobae ” този път тя призна, че Ел Пибе я е изнасилвал няколко пъти. Това се е случило през 2001-а година, когато Мавис е била на 17-годишна възраст.

„ Марадона покри устата ми, с цел да не викам. Не споделях нищо, а той ме псуваше. Моята майка пристигна в този ден до хотела, с цел да ме види. Бяхме в Хавана, само че Диего не отвори вратата. Майка ми позвъня на вратата, само че той отхвърли да отвори. През това време ме сграбчи още веднъж – това се случи ”, подсигурява Алварес.

„ Тя трябваше да си тръгне, откакто той не ѝ отвори вратата. Не ми разреши да крещя и не ме пускаше да излизам. Само ми споделяше да мълча и да върша, каквото той изиска ”, продължи моделът.

„ Бях лимитирана да върша каквото желая. Не можех нищо – нито да напусна хотела, трябваше ми позволение да изляза от стаята. Не можех да вървя без защита. Това беше неговото предпочитание ”.

Алварес също по този начин призна, че Марадона изискал от нея тя да уголеми гърдите си: „ Той настоя за това и сподели, че ще ми заплати интервенцията на гърдите, с цел да ме гледа с други очи. Приех, тъй като към този момент бях определила дата за моя интервенция ”.

Мавис си спомни и различен епизод на принуждение, обвързван с Диего. „ Един ден на телефона му позвъня Клаудия (първата му съпруга), само че той спеше. Аз подвигнах и тя ми сподели: „ Коя си ти, за какво отговаряш на мобилния телефон на Диего ”? Тогава той се разсъни, изтръгна телефона от ръцете ми и го разруши в стената. След това ме сграбчи, хвърли ме на леглото и стартира да ми бие плесници, обиждайки ме. „ Никога повече не вдигай мобилния ми телефон ”, крещеше той. „ Беше класическо обезчестяване на жена ”.

Жената описа още, че Марадона я е принудил да използва опиати. „ Точно той ме вкара в света на зависимости. Не се интересувах допреди от тях, не пушех, не пиех. Малко по малко той ме срещна с алкохола. Тогава той настоя да опитва дрога и съумя, защото искаше да съм до него цяла нощ и да вършим секс ”, разяснява още Алварес.

Накрая Алварес призна, че неведнъж е мислила за самоубийство. „ Мислех да сложа завършек на живота си на  няколко пъти ”, приключи Мавис Алварес.

Припомняме, че Диего Марадона умря на 25-и ноември предходната година, като съвсем 365 дни по-късно към момента се проверяват събитията към гибелта му от аржентинските управляващи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР